Lite roliga kattspel

Hej igen kära läsare! Hoppas allt är bra med alla er kattälskare därute. Jag tänkte tipsa om några roliga kattspel som man kan spela online i sin webbläsare. Det kanske kan få en tråkig dag på jobbet att gå lite snabbare 😛 Var inte rädd, vem som helst kan spela dessa spel utan jättemycket träning – för er kattfantaster är de bara ett måste!

Miss Kitty

Det första är ett ”slotspel” eller enarmad bandit som man också säger. Spelet heter Miss Kitty och jag tyckte det var jättekul! Det är väldigt lätt att spela – till och med jag klarar av det, haha. Man väljer bara hur mycket man vill satsa och trycker sedan på ”play”-knappen. Får du samma symbol i rad vinner du, busenkelt! Alla symboler har dessutom katt-tema, till exempel garnbollar eller mjölkförpackningar. Miss Kitty är riktigt beroendeframkallande, jag har spelat det hur mycket som helst nu. Det är helt gratis och man kan även spela på mobilen.

Katt-baseball

I det här spelet får man själv spela som en katt! Precis som Miss Kitty är det riktigt kul, och beroendeframkallande. Det kräver lite mer timing, men som tur är kan man själv välja svårighetsgrad. Alla ni som spelade brännboll i skolan kommer inte ha några problem ? Det är exakt samma sak som brännboll – förutom att man är en katt förstås. Använd musen till att flytta katten, sikta och tryck sedan för att träffa bollen. Kan vara svårare än man tror!

Flashcat

Det här spelet är ett racingspel där det är en katt som kör (alla katters dröm?). Flashcat är nog lite svårare än de andra två spelen, man måste öva ett tag tills det börjar gå bra. Men det är värt det, för spelet blir bara roligare och roligare ju mer man spelar! Man spelar alltså som en katt som racear på en bana, och det gäller att hålla sig på banan, bokstavligen. Ramlar man ner är spelet slut! Dessutom finns det symboler som man ska försöka samla, ju fler man lyckas ta desto mer poäng får man. Använd piltangenterna för att styra och trycker du framåt på pilen går din katt supersnabbt!